Uw wilt een bedrijfsuitje organiseren? Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan het creatieve team van Constant in Beweging, meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van originele bedrijfsuitjes. Leuke activiteiten, passend entertainment, lekker eten, mooie locaties… wij regelen alles van A tot Z. Wij nemen u het organiseren van het bedrijfsuitje (met een programma op maat) uit handen, zodat u zich kunt richten op het belangrijkste: samen met uw werknemers / collega’s genieten van een topdag. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van uw bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact op met ons sales team.

Bedrijfsuitje organiseren werkwijze

Elk bedrijfsuitje is anders. Daarom begint het organiseren ervan met een goed gesprek, waarin u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken. Door onze brede ervaring en uitgebreide netwerk in de entertainmentbranche kan ons eventteam natuurlijk ook de nodige ideeën aandragen (de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos). Wij denken graag met u mee. Na deze grondige inventarisatie gaan we aan de slag met het organiseren van het uitje. We zorgen voor een uitgebreid draaiboek waarin geen detail wordt overgeslagen. Op de dag van het bedrijfsuitje zelf zorgen het productieteam en de crew ervoor dat alles goed verloopt.

Locatie bedrijfsuitje

Ook qua toplocatie voor uw bedrijfsuitje stelt Constant in Beweging u niet teleur. Wij beschikken namelijk over de twee mooiste partyschepen van Nederland: Grace Kelly en Jules Verne. Tijdens een rondvaart aan boord van onze schepen zal het uw gasten aan niets ontbreken. Ons culinaire team zorgt voor de lekkerste versnaperingen en desgewenst een topdiner. Ook passend entertainment (dj, muzikale acts enzovoorts) wordt geregeld. Een bijbehorend programma op de wal behoort zeker tot de mogelijkheden. Er is keuze uit een groot aantal aanlegplaatsen in Nederland, België en Duitsland.

Meer informatie / offerte bedrijfsuitje

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.