Constant in Beweging staat niet stil

De persconferentie van afgelopen week heeft de crew van Constant in Beweging een stip op de horizon gegeven. Deze stip is helaas nog geen eindbestemming, maar geeft wel meer ruimte om te ondernemen. Wij hebben namelijk voldoende mogelijkheden voor dertig- en straks honderd gasten. Onze crew kan niet wachten en is achter de schermen al volop bezig met de voorbereidingen voor de eerste 1,5 meter events.

Klaar voor de volgende fase
Constant Geerling, oprichter van Constant in Beweging, vertelt: ‘’We zijn ontzettend dankbaar dat er mogelijkheden zijn ontstaan. Hierdoor kunnen we weer verder ondernemen en hopelijk samen met onze partners en opdrachtgevers doorgroeien naar het nieuwe normaal van de nabije toekomt. Onze crew mag weer doen waar ze zo blij van worden en daar gaat het nu om!’’

De mogelijkheden
Vanaf 1 juni mogen er weer bijeenkomsten tot dertig personen georganiseerd worden. Uiteraard met passende richtlijnen, maar dit biedt zeker weer kansen. Op ons schip Grace Kelly kan er namelijk ook met dertig gasten een prachtig exclusief evenement georganiseerd worden. Of wat te denken van kleinschalige 1,5 meter beursconcepten? Met dit aantal kunnen organisaties pas echt persoonlijke aandacht geven aan hun genodigden.

Klaar voor meer
Nog dankbaarder zijn we voor de mogelijkheden per 1 juli, waarbij er weer tot honderd gasten bij elkaar mogen komen. Op onze schepen Jules Verne en Blue Rhapsody hebben we ruimte genoeg om te voldoen aan de richtlijnen. Hiermee krijgen onze opdrachtgevers niet alleen een veilige en goedgekeurde locatie, maar ook een unieke varende locatie. Mogelijkheden te over voor corporate events.

We gaan graag aan de slag
Benieuwd naar hoe we op onze manier, met alle richtlijnen in acht genomen, een fantastisch evenement voor u kunnen organiseren? Neem dan contact op met Suzanne, Sanne of Sander via +31 (0)26 351 51 81. Zij kunnen u alles vertellen over onze leveringsvoorwaarden, onze prijzen of onze werkwijze.