De druk op de evenementenagenda’s van 2021 neemt toe

Boekingen Constant in Beweging gaan hard, wees er op tijd bij
De huidige Corona crisis zorgt voor een strop bij de evenementenbranche. Evenementen die al lang en breed gepland waren kunnen geen doorgang vinden en het organiseren op korte termijn is onzeker, omdat niemand weet wanneer het licht weer echt op groen gaat. Opdrachtgevers kijken daarom ver vooruit, richting 2021. Dat betekent druk op de agenda en wellicht een hoop teleurstellingen.

De verwachtingen voor 2021
Als Constant in Beweging zien we het gebeuren. De evenementen die in deze maanden plaats zouden vinden worden verplaatst naar 2021 en nieuwe aanvragen zijn voor de wat langere termijn. Onze verwachting is dan ook dat deze lijn doorzet en dat het nieuwe jaar 30% meer evenementbehoefte met zich meebrengt. Als evenementenlocatie zijn we hier uiteraard blij mee en kijken we er ontzettend naar uit om veel mooie bijeenkomsten te organiseren. Het zal echter ook met zich meebrengen dat we straks nee moeten zeggen. En als crew is dat ons minst favoriete woord.

Vroeger boeken, later plannen
Hoe gaan we hier dan mee om? De enige optie is dat opdrachtgevers op tijd een datum vastleggen. We kunnen onze drie prachtige schepen immers niet dupliceren. Het voordeel is dat we een langere aanlooptijd hebben, waarbij we alle wensen nog beter in kaart kunnen brengen. Zo plannen we niet alleen een succesvol evenement, maar bouwen zo ook aan een duurzame relatie. En daar zijn wij als organisatie dol op.

Onzekerheden
Uiteraard heeft niemand zicht op het einde van deze crisis en blijft de aankomende tijd onzeker. Daarom hebben we onze leveringsvoorwaarden aangepast, zodat er met een gerust hart een datum geprikt kan worden. Wilt u alles weten over onze leveringsvoorwaarden, onze prijzen of onze werkwijze? Neem dan contact op met Sanne Krijnen of Sander de Wilde via +31 (0)26 351 51 81. De crew van Constant in Beweging kijkt er naar uit om voor u aan de slag te gaan!