Eerste beelden van bouw spectaculair evenementenschip Blue Rhapsody

‘Ruimte, zo veel ruimte’, Kees Keuning projectmanager beurzen en evenementen bij de Technische Unie keek tijdens de bouw van evenementenschip Blue Rhapsody in Servië zijn ogen uit. En terecht, want spectaculair is het juiste woord.

Constant in Beweging bouwt in Servië namelijk het meest indrukwekkende evenementenschip ooit: Blue Rhapsody. Het schip zal volgend jaar als varende evenementenlocatie actief zijn op de Nederlandse wateren.

Het team van Constant in Beweging nam naast trouwe opdrachtgever Kees Keuning van de Technische Unie, ook de architect, een cameraploeg van Videocompany.nl en de redactie van EventBranche.nl mee naar de scheepswerf van Vahali, die samen met Teamco Shipyard uit Heusden de bouw van het spectaculaire schip voor hun rekening nemen. ‘Prachtig! We hebben het eerste deel van het schip naar buiten zien komen…dan sla je stijl achterover. En de eerste artist impressions, dat blauwe gevaarte waar binnenin alles, maar dan ook echt alles, ingericht is voor evenementen, congressen en andere events…ja, na al die jaren eventredactie is dit toch wel een project dat in mijn persoonlijke verbazingstop 3 komt te staan’, aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl.

Omdat ook VideoCompany.nl mee was, ziet u hier de eerste sneak preview van de bouw van het spectaculaire evenementenschip Blue Rhapsody: