Uitbreiding voor team Duitsland; Sarah heeft er zin in!

De komst van Blue Rhapsody is aanstaande, en onze bedrijvigheid in Duitsland wordt steeds maar groter. Daarom hadden we dringend de behoefte voor versterking van ons sales- en projectmanagers-team. Gelukkig leverde een personeelsadvertentie veel sollicitanten op, waar de sollicitatie van Sarah Olliges al snel uit sprong. Niet alleen paste zij in het profiel en spreekt zij als Duitse natuurlijk vloeiend Duits, al snel bleek ze ook een erg gezellige toevoeging voor ons kantoor. Dat vinden wij bij Constant in Beweging net zo belangrijk!

Nooit stilstaan

De naam van ons bedrijf had haar persoonlijke slogan kunnen zijn, vertelt ze. “Ik kan niet tegen stilstaan. Ik wil vooruit. Dat geldt zowel voor mijn werk als voor mijn privéleven. Constant in Beweging. Na mijn middelbare school ben ik een half jaar naar Lanzarote geweest. Werken in het animatieteam van een hotel. Ik werd verliefd op dat eiland, dus ben ik er tijdens mijn opleiding toerisme en recreatie nog een keer een half jaar geweest. Als stagiair. Ik reis sowieso graag. Ik ben al eens in de Verenigde Staten geweest, onder andere in Washington en New York. Verder heb ik bijvoorbeeld Spanje, Griekenland en Italië bezocht. Maar eigenlijk wil ik nog veel meer langere reizen maken. Indonesië, Thailand en Nieuw-Zeeland staan heel hoog op mijn lijstje. Daar wil ik echt een keer heen.”

Helaas voor Sarah kun je niet altijd op reis zijn. “Maar in mijn vrije tijd hoef ik mij niet te vervelen hoor. Ik heb al 6,5 jaar een hele leuke vriend, de reden ook dat ik in Nederland ben gebleven. En ik ben vaak op pad met vriendinnen. Lekker uit eten, naar de bioscoop, winkelen, stappen en culturele dingen ondernemen zoals het bezoeken van musea. Vroeger heb ik ook veel gedanst (modern jazz / hip-hop) en gezongen in een band. Alles wat we daarmee verdienden, ging naar een kankerfonds.” Sarah werkt sinds 1 juli op ons kantoor in Arnhem, en is inmiddels al goed ingeburgerd. Een korte zangdemonstratie tijdens het interview blijkt echter nog een stap te ver. Een geluidsfragment is derhalve niet aan dit artikel toegevoegd.

Nieuwe uitdaging

Sarah is niet nieuw in de evenementenbranche. Voorheen werkte ze 5 jaar lang bij een standbouwbedrijf in Deventer. Ze was daar verantwoordelijk voor de sales, maar organiseerde er ook een jaarlijks evenement. Ze kijkt met veel plezier terug op die periode, maar vond het tijd voor iets nieuws. Constant in Beweging bood haar alles waar ze naar zocht: een nieuwe omgeving, een spannend nieuw project en de mogelijkheid om vanuit Nederland op de Duitse markt te werken. Daarnaast trokken de schepen zelf haar heel erg aan.  “De combinatie van twee werelden waarvan ik er één al heel goed ken (evenementen) en waarvan de ander mij iets nieuws en spannends brengt (scheepvaart). Evenementen óp schepen, dat is natuurlijk hartstikke gaaf.

Sarah gaat het sales en projectteam voor de Duitse markt ondersteunen. Wij wensen haar heel veel succes en kijken uit naar een fijne samenwerking.