Even binnenkijken bij Grace Kelly!

Aan boord van Partyschip Grace Kelly is iedereen welkom. Van bedrijfsfeest tot luxe diners, de kapitein staat altijd bij de deur om de gasten welkom te heten. Eenmaal aan boord (opstapplaatsen in Nederland, België of Duitsland) wanen de gasten zich in een ambiance van verbazing, exclusiviteit en pure verwennerij. De gasten kunnen zich gedurende de avond begeven over het gehele schip. In iedere lounge is iets te doen of verkrijgbaar. Culinaire verrassingen of een spectaculaire cocktail. Ons motto: “Aan boord van de Grace Kelly komt niemand iets te kort”

Locatie herboren

Deze luxe ambiance hoort uiteraard bij de prachtige dame die we allemaal kennen als filmactrice die getrouwd is met prins Reinier III van Monaco. Even binnenkijken in het huis waar Grace Kelly opgroeide is in 2018 mogelijk maakte de Telegraaf vandaag bekend! Haar zoon prins Albert werd afgelopen najaar eigenaar van de woning in het Amerikaanse Philadelphia, waar zijn moeder prinses Grace, geboren als Grace Kelly, opgroeide. Na renovatie biedt het huis ruimte aan het kantoor van de Princess Grace Foundation en een Amerikaans filiaal van de Ierse bibliotheek die naar haar vernoemd is.

Prins Albert wil in het huis publieke evenementen organiseren,. ”Het wordt niet een exclusief museum, maar er komen verschillende publieke manifestaties.” Albert wil rekening houden met de buurt. ”Het is een historisch gebouw, maar ik denk niet dat een museum de juiste weg is om te gaan. Toch zullen we genoeg organiseren zodat het publiek in het huis terecht kan.” Albert denkt daarbij aan lezingen, bezoeken van schrijvers, concerten en kinderactiviteiten.

Is het Amerikaanse Philadelphia net iets te ver weg? Dan nodigt het team van Partyjacht Grace Kelly u van harte uit aan boord!