Een waardevol 2016 door de ogen van Constant in Beweging

Morgen is het al weer zover! De laatste dag van het jaar 2016 wordt aangetikt! De evenementen zijn ten einde en wij kijken terug op een feestelijk jaar Constant In Beweging.

Een jaar waarin we aan boord van de Jules Verne wederom 2 grote beurzen mochten organiseren, we met de gasten getoost hebben tijdens jubileumfeesten, we aan boord van de Grace Kelly regelmatig getuigen mochten zijn van het ja-woord, verrassende concepten bedacht werden en de smaakmakers van de schepen hun creatieve brein omgetoverd hebben tot prachtige gerechten voor het nieuwe jaar.

Luxe diners, vuurwerkshows, spectaculair entertainment, gastoptredens van bekende Nederlanders, sterrenchefs, over de top decoratie en audiovisuele innovaties behoren tot waardevolle herinneringen. Naast alle evenementen die ons toevertrouwd werden hebben we ook het team mogen uitbreiden.

Met trots blikken we terug en met veel enthousiasme kijken we vooruit! Namens het hele team van Constant in Beweging wensen wij iedereen een goed, gezond en feestelijk nieuwjaar toe.

Geniet van de jaarwisseling en voel je welkom in 2017 aan boord van onze schepen!