Jules Verne evenementlocatie: masterclass technische studenten

Continu & Constant in Beweging

Vandaag mogen we 140 enthousiaste technische studenten en afgestudeerden ontvangen voor een masterclass op ons evenementenschip Jules Verne voor de ‘Mastercruise’.

Continu, de intermediair voor de bouw en industrie, verzorgt dit kennisevenement en met inspirerende lezingen van mensen uit het vak zorgen zij ervoor dat de studenten zodra ze de arbeidsmarkt op gaan ‘altijd de wind mee’ hebben.

Aan boord van de Jules Verne hebben we één dek ingericht voor het plenaire programma, het andere dek is met een informele opstelling ingericht als de ‘Continu Beursvloer’. Terwijl de bediening heerlijke streetfood gerechten serveert kunnen de studenten hun netwerk vergroten en in de punt van het schip rustig napraten met de experts uit de industrie.

Bent u ook voor uw bedrijf op zoek naar een unieke locatie voor uw presentatie, bedrijfsfeest, klantendag of netwerkevenement? Constant in Beweging denkt graag met u mee in het organiseren en realiseren ervan. Voor informatie belt u ons op 026-3515181 of vul online een offerteformulier in.