Jubileumfeest op varende feestlocatie Rotterdam

Afgelopen zaterdag was er aan boord van het partyschip Grace Kelly een schitterend jubileumfeest. Vanuit onze vaste ligplaats (feestlocatie) in Rotterdam hebben de gasten onder het genot van een glas Champagne een mooie cruise gemaakt langs de skyline en door de havens van Rotterdam.

Tijdens het feest heeft Sjoerd van Dijk de avond op camera vastgelegd en zorgt dat de gasten een compilatie krijgen om na te kunnen genieten. Ook liep goochelaar Robin Matrix aan boord rond met zijn ijzersterke goocheltrucs en heeft hij bij veel gasten het horloge weg te kunnen goochelen. Als hoogtepunt van de avond was er een spetterend optreden van Anita Meyer en als klap op de vuurpijl werden de gasten uitgenodigd om naar de vuurwerkshow te kijken op het topdeck.

En als er dan op maandag in de mailbox van Constant in Beweging een mailtje binnenkomt van de opdrachtgever met: “Ik wil jullie bedanken voor de geweldige organisatie. We hebben een geweldig feest gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld.”, dan begint de week voor ons ook weer goed en kijken we uit naar de evenementen van deze week.

Wilt u ook weten wat we voor uw evenement kunnen organiseren aan boord van onze unieke partyschepen? Bel ons op 026-3515181 of vul het offerteformulier in.