KEVIN GEERLING EVENT PERSONALITY, EVENTS.NL

Dit keer is het de beurt aan Kevin Geerling van Constant in Beweging om Event Personality te zijn op www.events.nl. Vragen als “Wat is hun droom? En in wiens schoenen zouden ze graag een dagje willen staan?”.

Wie is Kevin Geerling?
Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriendin in Arnhem, vlakbij het kantoorschip van Constant In Beweging. Inderdaad: lopend of op de fiets naar m’n werk!

Wat is typisch ‘Kevin Geerling’?
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen, nieuwe ervaringen; het ultieme gerecht, die ene bijzondere winkel, noem maar op. Ik ben echt heel nieuwsgierig, altijd benieuwd naar wat er achter de horizon gebeurt. Ik houd van reizen, maar ook thuis en op straat valt genoeg mee te maken. Op mijn werk is het niet anders; als ik steeds hetzelfde trucje zou doen, werkt het niet. Ieder evenement is anders en begint met een nieuw idee. Als je van regelmaat houdt, heb je het lastig in deze branche.

Lees het volledige interview op www.events.nl hier:

Interview Kevin Geerling