Sanne Krijnen Blue Rhapsody

Maak kennis met onze nieuwe collega Sanne!

Wellicht heb je hem al voorbij zien komen, maar van een fatsoenlijke kennismaking kwam het nog niet. Graag stellen we je voor aan Sanne Krijnen (31), hoewel de meeste mensen die ook maar ‘iets’ in de evenementenbranche doen hem al zullen kennen. Gepokt en gemazeld dankzij 12 jaar Omnivents, zal Sanne nu zijn eventervaring inzetten op onze nieuwe varende evenementenlocatie Blue Rhapsody.

Dat Sanne zin heeft in zijn nieuwe uitdaging wordt snel duidelijk. Stralend van enthousiasme zit hij aan de overkant van de tafel. Het is moeilijk om het gesprek van enige vorm van structuur te voorzien: bij ieder onderwerp komt er weer een nieuw idee op bij de nieuwbakken accountmanager van ‘de Blue’. Of het nu gaat om decoratie, ontvangst, artiesten of eten: Sanne zorgt voor nieuwe ideeën en energie binnen de organisatie.

Passie voor evenementen

“Ik ben ooit begonnen aan een opleiding tot accountant, maar dat vond ik helemaal niks. Daarna heb ik nog een tijdje in de uitzend- en detacheringwereld gewerkt. Een leuke en leerzame tijd, maar daar lag niet mijn passie. Dat kwam ook doordat ik toentertijd ook al werkte bij Omnivents, en vrij zeker wist dat mijn toekomst in de evenementenwereld lag. Dáár zat mijn passie. School was echter niks voor mij, dus toen ben ik full-time bij Omnivents gaan werken. Eerst als instructeur, later als sales en eventmanager”, aldus Sanne.

Sanne Krijnen Blue Rhapsody

Hij vervolgt: “mijn grootste kwaliteiten zijn  mijn drive en enthousiasme, hier worden de gasten blij van en dat geeft vertrouwen. Toen ik de vacature voor Blue Rhapsody voorbij zag komen was ik niet eens per se op zoek, maar ik had het project al voorbij zien komen en werd direct enthousiast. Bij kunnen dragen aan het in de markt zetten van deze evenementenlocatie was een unieke kans voor mij. Wanneer je een product oprecht bijzonder vindt, kun je jouw enthousiasme op een authentieke manier overbrengen op opdrachtgevers en gasten. Voor iemand die als missie heeft om mensen blij te maken, is dat heel belangrijk.”

Mensen iets wijzer maken: ook dat is wat Sanne graag doet. In het verleden als instructeur bij allerhande activiteiten, maar ook tijdens de bijeenkomsten van de G14: het genootschap voor eventprofessionals onder 35 jaar. “Tijdens de G14 meetings leren we ontzettend veel van elkaar. Er is ruimte om te netwerken, maar er worden ook leerzame workshops aangeboden.

Blue Rhapsody

Ik ben me op dit moment volledig aan het invreten in Blue Rhapsody-materie. Ik wil alles over het schip weten: van de architectuur tot de techniek. Ik denk dat bezoekers het straks ontzettend leuk vinden wanneer we echt alles kunnen vertellen: van hoe hij vaart tot de functie van dat ene stukje staal.”

Sanne geeft aan tevreden te zijn wanneer Blue Rhapsody straks in de branche overwogen wordt wanneer de bekendere evenementenlocaties bij opdrachtgevers aan bod komen. “Want die allure en kwaliteiten heeft het schip. Het is nu aan ons om ons te laten inspireren door opdrachtgevers en gave concepten neer te zetten en het waar te maken. Daar heb ik dan ook echt alle vertrouwen in. Daarom eindig ik graag met: see you on board!”