Bedrijfsfeest op maat – Jubileumfeest 25 jaren energie!

Constant In Beweging organiseerde voor Energiewacht een bedrijfsfeest op maat…

Vanuit de verte verschijnt partyschip Magical cruiser Jules Verne, waar de crew aan boord stand-by staat en wacht op de komst van de gasten. Via de loper in de bedrijfskleuren van Energiewacht worden de gasten persoonlijk ontvangen door het management. Een Walking DJ op de kade zorgt voor een muzikaal welkom.

Eenmaal aan boord worden zij ondergedompeld in pure verwennerij. Na de warme woorden van de directeur over 25 jaar Energiewacht, krijgen de gasten de gelegenheid zich over het schip te bewegen. Ze worden ondertussen getrakteerd op heerlijke gerechten van de themabuffetten in de verschillende lounges op het schip. Constant in Beweging zou Constant in Beweging niet zijn als de gasten niet continu verrast worden.

Entertainmentprogramma

Het entertainmentprogramma is samengesteld door de gasten, waarbij iedereen heeft mogen stemmen op zijn favoriete entertainment en muziek. De muzikale invulling wordt verzorgd door een DJ en de kleurrijke Boogie Wonderland Band. Gastoptredens van Edsilia Rombley en Frans Bauer zorgen ervoor dat het dak er af gaat.

Een karikaturist maakt gedurende de dag leuke cartoons van de gasten. Als laatste verrassing wordt er vanaf de kade een spectaculaire vuurwerkshow gegeven. Het hele bedrijfsfeest werd vastgelegd door de Razende reporter. Bij vertrek worden de laatste calorieën genuttigd bij de snackwagens op de kade. De bussen worden voorgereden en de gasten verlaten het schip met een herinnering aan een bijzondere beleving.

Het eventteam van Constant in Beweging heeft deze avond afgesloten met een drankje in het Fletcher hotel (waar ruim 180 gasten bleven overnachten) met de organisatie van Energiewacht. Bedankt lieve gasten. Op naar de volgende energieke 25 jaar!

Ook een onvergetelijk feest op maat laten organiseren? Bel 31 (0)26 351 51 81 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.