Jubileumfeest Rotterdam – 80 jaar en 1 dag!

Met een kantoor in Rotterdam en een kantoor in Arnhem lopen de meningen over de voetbalprestaties nog wel eens uit een. In Rotterdam volgen de collega’s nagelbijtend de prestaties van Feyenoord terwijl in Arnhem duimend naar Ajax wordt gekeken. Spannend is het zeker.

Kantoor Rotterdam

De kuip is de thuishaven van Feyenoord. Vanuit ons kantoor in Rotterdam is iedere training te volgen door de panoramavensters op de 10e verdieping en schittert Partyschip Grace Kelly aan de voet van de Kuip in haar eigen thuishaven en opstapplaats in Rotterdam. Maar op 30 april volgen we met beide kantoren Vitesse tijdens de KNVB beker wedstrijd in de Kuip! Gezonde spanning voor de Arnhemse ploeg en thuishaven van de Partyschip Jules Verne en het hoofdkantoor van Constant in Beweging.

Jubileumfeest Rotterdam

De Kuip bestaat vandaag 80 jaar en een dag en dat is feestelijk gevierd! Van zondag op maandag zijn er 80 lichtkogels afgeschoten voor elk jaar dat de Kuip bestaat. “Moge in dit stadion velen van eerlijke krachtmeting en goede kameraadschap genieten.” Die woorden sprak toenmalig burgemeester Drooglever-Fortuyn van Rotterdam bij de opening van stadion De Kuip op 27 maart 1937, maandag precies tachtig jaar geleden.

Zelf binnenkort een (jubileum)feest te vieren? Constant in Beweging zorgt voor een onvergetelijk feest op één van onze topschepen. Bel +31 (0)26 351 51 81 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.