Jubileumfeest Rotterdam – bedrijf viert jubileum op partyschip

Het lage zonlicht schildert een scherp silhouet over de skyline van Rotterdam die gemarkeerd wordt door het elegante SS Rotterdam. Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat gasten echt uit zijn. Een prima startpunt voor een geslaagd jubileumfeest.

Jubileum op Partyschip Grace Kelly

Vanaf het ponton achter het SS Rotterdam ligt partyschip Grace Kelly te wachten tot zij naar het boardingsplatform langszij kan vertrekken. De watertaxi maakt plaats voor de Grace Kelly. Aansluitend gaan de gasten van het jubileumfeest, na een middagprogramma bij het SS Rotterdam, aan boord.

Rondvaard Rotterdamse Haven

Eenmaal aan boord worden zij in stijl ontvangen. De gasten vertrekken al snel naar het ruime Topdeck, omdat er veel beweging is op het water tijdens deze prachtige lentedag. Gedurende de rondvaart in de Rotterdamse haven worden de gasten culinair verwend met een walking Dinner en buffet. Uiteraard mist tijdens het jubileumfeest ook de muzikale invulling niet. DJ Jarnoo zorgt na het diner voor een bruisende afterparty!

Onze opdrachtgever heeft het schip verlaten met de woorden: het was top! Bij jullie Kun je een feestje geven. Top organisatie, bedankt. We blikken terug op een geslaagd jubileumfeest in Rotterdam!

Hebt u binnenkort ook iets te vieren? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor het organiseren van uw (jubileum)feest, bedrijfsuitje of ander evenement. Bellen kan natuurlijk ook:  +31 (0)10 485 08 80.