BEDRIJFSUITJE ROTTERDAM: FAMILIEDAG MEIJBURG & CO GROOT SUCCES

Volgens goede traditie organiseerde Meijburg & Co tijdens de Wereld Havendagen 2015 in Rotterdam, in samenwerking met het evenementen team van Constant In Beweging, een bedrijfsuitje / familie dag.

200 Kinderen en 325 volwassenen waren in de vroege morgen vanuit heel Nederland naar Rotterdam afgereisd om bij de passagiersterminal van Constant In Beweging (aan de Piet Smit kade) aan boord te gaan van het partyschip De Jules Verne.

Kapitein en crew hadden de vaarroute van het bedrijfsuitje vooraf afgestemd op de activiteiten van De Wereld Haven Dagen.

Tijdens het bedrijfsuitje was er op het schip gezorgd voor een verrassend en gevarieerd programma met onder andere knutselen, make up / hairstyling en een repitielenshow. De familiedag werd afgesloten met een spetterend optreden van Nielson.

Bent u voornemens om in 2016 een familiedag of bedrijfsuitje te organiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met het salesteam van Constant In Beweging. Beide partyschepen, Grace Kelly en Partycruiser Jules Verne zijn uitstekende evenementenlocaties voor alle bedrijfsfeesten (met rondvaart) en bedrijfsuitjes.