CONSTANT IN BEWEGING ORGANISEERT SPETTEREND BEDRIJFSFEEST

Betoverend begin, spetterend feest met rondvaart op partyschip Grace Kelly.

CRM Partners had 10 jaar geleden de ambitie om de beste en de grootste te worden. CRM Partners wilde dé CRM expert van Nederland worden en dat is gelukt. Ze groeiden al snel uit tot marktleider op het gebied van Microsoft Dynamics CRM en zijn inmiddels ook actief in Duitsland.

Het 10 jarig jubileum mag dan ook met recht gevierd worden. Voor het concept en uitvoer van dit bedrijfsfeest benaderde oprichter / directeur Emiel Putman het team van Constant In Beweging.

De genodigden arriveerden op een afgelegen weiland direct gelegen aan het water in een festival achtige sfeer compleet met theatertent, lampionnen, muziek, grill en de voorstelling “Trekhaak Gezocht “van cabaretier en avonturier Tjerk De Ridder.

Het team en de crew van Constant In Beweging (partyschip Grace Kelly) bedankt Emiel en Gert Jan voor het vertrouwen en kijken uit naar de volgende mijlpaal van CRM Partners.

Wilt u ook een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren voor u en uw personeel? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.