Dennis-Jan, Jan en hun Crew

Scheepvaartwinkel Marine & Constant in Beweging: al meer dan 10 jaar onlosmakelijk verbonden

Mede dankzij het onovertroffen logistieke apparaat van Scheepvaartwinkel Marine zijn wij in staat de meest bijzondere evenementen neer te zetten.  Zij zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met het succes van Constant in Beweging. We brengen ze graag aan het voetlicht en laten je kennis maken met Dennis-Jan Snippe, eigenaar en oprichter van dit prachtige bedrijf. Op de foto zie je Dennis-Jan, samen met vader en mede-eigenaar Jan en hun crew.

Snel schakelen

Scheepvaartwinkel Marine is preferred supplier voor  zo’n beetje al onze nautische benodigdheden. Wij werken graag met vaste partners en langdurige relaties. Scheepvaartwinkel Marine heeft onze voorkeur vanwege hun ad-hoc mentaliteit en 24-uurs bereikbaarheid. De mentaliteit die nodig is om het soms snelle schakelen tussen opdrachtgever, kantoor en nautische crew mogelijk te maken. Als wij iets nodig hebben is het er, en snel. De duizenden liters brandstof, kilometers aan touw en kettingen, reddingsvesten, kleding en  portofoons die wij nodig hebben zijn allemaal te vinden in het overweldigende assortiment dat zij kunnen leveren. En dan noemen we lang niet alle benodigdheden die we nodig hebben om van een evenement een spetterend succes te maken.

Rode loper tijdens 10-jarig bestaan

Samenwerken

Meer dan 10 jaar geleden richtte Dennis-Jan Snippe, samen met zijn vader Jan het bedrijf aan de Rijn in Arnhem op. Ondanks het feit dat Scheepsvaartwinkel Marine tegenwoordig verreweg de grootste is in Nederland en zelfs in heel Europa opereert, ervaren wij een loyaliteit die je eerder ziet bij de bakker om de hoek. Geen klanten maar partners die je bij naam kennen. Aanwezig waar en wanneer de klant ze nodig heeft.  Zo werken wij van Constant in Beweging ook graag. Niet voor niets werkt Constant in Beweging al meer dan 10 jaar samen met  Scheepvaartwinkel Marine.

Jules Verne tijdens 10-jarig bestaan

Feest!

Aangekomen bij Scheepvaartwinkel Marine voor dit interview worden we hartelijk ontvangen door een van de medewerkers. Hij begeleidt ons naar het kantoor boven de winkel en waarschuwt ons vast: ‘niet schrikken, de hond boven blaft veel, maar doet weinig.’ Het past precies bij het warme bad dat we lijken te betreden. We hebben het gevoel alsof we bij een familie binnenkomen. Datzelfde gevoel ervoeren we afgelopen november, toen Scheepvaartwinkel Marine  haar 10-jarige bestaan vierde op het cruiseschip Jules Verne.

Het feest werd een groot succes. ‘Dat begon al in de voorbereiding’ vertelt Dennis-Jan. ‘Onze contactpersoon Kevin dacht ontzettend goed mee en probeerde echt iets neer te zetten dat paste bij onze wensen. Het schip was prachtig gedecoreerd met een entree met rode lopers en al. Tijdens het feest was het ook top: het buffet, de band… het was een onvergetelijke avond’  Wij feliciteren Scheepvaartwinkel Marine nogmaals met haar 10-jarige lustrum en spreken de wens uit om nog zeker 10 extra jaren op dezelfde voet samen te werken.