Aan boord bij Blue Rhapsody

Digitaal in beweging: stap vanuit huis aan boord bij Constant in Beweging

De agenda’s van evenementenlocaties zullen mede door de verplaatsing van evenementen van 2020 naar 2021 snel vol zitten. De verwachting is dat er 30% meer evenementen plaats gaan vinden volgend jaar. We roepen daarom opdrachtgevers op tijdig een datum vast te leggen. Maar hoe maak je een keuze voor een locatie als je deze niet kunt bezoeken en met eigen ogen kunt ontdekken? Gelukkig biedt de digitale wereld een oplossing: ontdek ons schip Blue Rhapsody, vanuit huis met onze interactieve digitale rondleiding.

Welkom aan boord van Blue Rhapsody
Iedereen die aan boord stapt van Blue Rhapsody valt in verbazing over de schoonheid van het schip. Aan alles, maar dan ook echt alles is gedacht. De kleuren, de materialen, de variëteit aan ruimtes… er is geen detail gemist. Of er nu een congres, personeelsfeest, huwelijk of beurs georganiseerd wordt, Blue Rhapsody past zich moeiteloos aan ieder vraagstuk aan. Ontdek nu de oneindige mogelijkheden van het schip digitaal. Volg de interactieve rondleiding hier: Blue Rhapsody.

Neem contact met ons op
Wij kijken er naar uit om met je samen te werken. Wil je alles weten over onze leveringsvoorwaarden, onze prijzen of onze werkwijze? Neem dan contact op met Sanne Krijnen via s.krijnen@constantinbeweging.nl of +31 (0)26 351 51 81 / +31 (0)6 43 25 83 88. Samen maken we er alsnog een evenementvol jaar van!