BREVAK – Vakbeurs (automaterialen) op het water

Aan boord van Partyschip Jules Verne in Arnhem zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor Brevak. Brevak is de vakbeurs op het water van 24 mei tot en met 10 juni voor automaterialen georganiseerd door Brezan samen met hun leveranciers. De gehele middag en avond zal er aan boord een keur aan hapjes geserveerd worden, zodat het de gasten tijdens de rondgang over het schip aan niets zal ontbreken.

Productpresentatie

Door een uitgekiende indeling biedt de Jules Verne plaats aan ruim 50 leveranciers. Deze leveranciers zullen innovaties en productpresentaties laten zien en natuurlijk zullen scherpe beursaanbiedingen niet ontbreken. De varende EXPO is publiekelijk vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste snufjes op het gebied van auto techniek.

Opstapplaatsen

De beurs vaart door heel Nederland en doet ook Belgie aan. Brevak komt naar u toe. De opstapplaatsen van Brevak zijn: Nijmegen, Sittard, Den Bosch, Breda, Schiedam, Antwerpen, Nieuwegein, Amsterdam, IJmuiden, Huizen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Deventer.

Mis de boot niet! Vraag een toegangsbewijs aan via jouw Brezan verkooppunt.