Zakelijk evenement Rotterdam – klantendag op partyschip met uniek uitzicht

Harmony of the Seas meert aan in Rotterdam…

Rotterdam ontwaakt en de echte fans zijn al vroeg in beweging. De Erasmusbrug wordt al snel de locatie om de camera’s paraat te hebben en de file van auto’s worden ingeruild voor files met nieuwsgierige toeschouwers. In alle vroegte kwam het grootste cruiseschip van de wereld na een korte ’maiden voyage’ vanuit Southampton aan in Rotterdam. Om 6:33 uur is de skyline van Rotterdam nog unieker en meert deze “drijvende stad” Harmony of the Seas af bij de cruiseterminal aan de Wilhelminakade.

Toeschouwers aan boord van Partyschip Grace Kelly

Nadat de bemanning van Partyschip Grace Kelly deze binnenkomst van dichtbij mocht ervaren, werden aan boord de voorbereidingen getroffen voor een klantenevent voor een internationaal gezelschap van Ducor Petrochemicals. De gasten gingen aan boord aan de voet van de Euromast, waarna ze werden ontvangen door de vriendelijke bemanning van de Grace Kelly. Eenmaal aan boord vond er een presentatie plaats waarna aansluitend de walking lunch werd geserveerd. Uiteraard voer partyschip Grace Kelly tijdens het zakelijk evenement met haar gasten meerdere malen langs de Harmony of the Seas zodat zij deze van dichtbij konden zien.

Rondleiding bij Ducor Petrochemicals

Partyschip Kelly liet de drijvende stad even achter haar en vertrok richting Ducor Petrochemicals in de Brittanniëhaven te Botlek Rotterdam, waar de gasten van boord gingen voor een informatieve rondleiding op het eigen terrein. Na de rondleiding vertrokken zij per touringcar wederom richting de Euromast voor een informele borrel en konden zij vanaf 100 meter hoogte zien hoe de Harmony of the Seas met de scheepstoeter op de achtergrond en duizenden toeschouwers Rotterdam weer verliet. Wij wensen de Harmony of the Seas een behouden vaart!

Wilt u voor uw klanten en relaties ook een geslaagd zakelijk evenement organiseren? Ons event team verzorgt alles tot in de puntjes! Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan.