Zakelijk evenement Rotterdam – klantendag op schip

Op een zeer zonnige dag mocht partyschip Grace Kelly ook dit jaar weer varen voor één van onze vaste opdrachtgevers. Koole Tankstorage organiseert ieder jaar een klantendag aan boord van de Grace Kelly in Rotterdam.

Het was een succesvolle dag met een goede opkomst en heerlijk eten en drinken. De gasten stapten aan boord aan de Willemskade, ten hoogte van het Wereldmuseum. De Maas, Erasmusbrug en de Wilhelminapier waren het decor van het ontvangst van dit zakelijke evenement in Rotterdam. Wat een geweldige terugkoppeling hebben wij over dit event ontvangen!

Het is alweer een week geleden dat wij onze klantendag organiseerden op de partyschip GRACE KELLY. Wat gaan de dagen toch snel voorbij. Graag wil ik jullie alsnog bedanken voor de goede zorgen. Zowel organisatorisch voorafgaand aan ons event, maar ook tijdens de vaart.

Ik ben zeer te spreken over de service die Sjoerd ons aan boord heeft verleend. Hij heeft gedurende de klantendag steeds alles afgestemd en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Wij willen voor volgend jaar graag weer de feestboot reserveren. Op naar volgend jaar. Dank aan de hele crew van partyschip Grace Kelly!

Ook een uniek zakelijk evenement organiseren voor uw klanten en relaties? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw event. Ons evenementen team staat voor u klaar.