Bruisend personeelsfeest Schoenen Torfs: de aftermovie

Het nieuwe jaar is pas een paar dagen jong maar wij blikken graag nog even met je terug! Eind 2019 vond er namelijk een bruisend personeelsfeest plaats op onze award winnende Blue Rhapsody. In nauwe samenwerking met onze Belgische partner JADA events organiseerden wij een personeelsfeest voor Schoenen Torfs aan boord van #BlueRhapsody in Antwerpen.

Tijdens het feest van Schoenen Torfs werd gevierd dat de organisatie voor de 10e keer op rij is uitgeroepen tot beste werkgever van België en nu ook voor de 1e keer als beste werkgever van Europa! Om dit in stijl te vieren werd #BlueRhapsody voor de gelegenheid omgedoopt tot de #Torfs #LoveBoat.

Nog inspiratie nodig voor de organisatie van jouw personeelsfeest in 2020? Bekijk dan de aftermovie van JADA events.

Torfs personeelsfeest 2019 op Blue Rhapsody 'Love Boat'

Schoenen Torfs vierde dit jaar samen met alle medewerkers 2 bijzondere achievements: 10x op rij Beste Werkgever van België + 1x Beste Werkgever van Europa! Dankzij de liefde voor elkaar als collega's, verwelkomden we iedereen op de #BlueRhapsody, voor de gelegenheid omgedoopt tot #LoveBoat, vetrekkend aan het #HavenhuisAntwerpen. Ja da was weeral een TOP ambiance feest! #JADAevents #schoenenTorfs #evenementenbureau #personeelsfeest

Gepostet von JADA events am Freitag, 27. Dezember 2019