Partyschepen varen uit: varende vakbeurs en exclusief personeelsfeest Dordrecht

Het kantoorschip van Constant in Beweging aan de Rijnkade in Arnhem is de vaste ligplaats van ons evenementenschip Jules Verne. Ons andere partyschip Grace Kelly heeft een schitterende opstapplaats in Rotterdam maar dit moment liggen beide locaties er verlaten bij. De Jules Verne is nu net afgemeerd in Deventer en vaart nog anderhalve week door als varende beurs van de Technische unie als TU Boot 2016. De Grace Kelly heeft vanmorgen de trossen losgegooid na een exclusief personeelsfeest in Dordrecht en is onderweg naar Rotterdam.

Zodra de schepen weer thuis zijn zal het weer een komen en gaan zijn van leveranciers, bunkerboten en ander ondersteuning voor de komende evenementen. En het is ook fijn om de collega’s van het nautische en culinaire team weer te zien en te spreken.

Mocht je nou een van onze schepen een keer zien varen, schroom dan niet om te zwaaien naar de kapitein en maak gelijk een foto voor onze facebookpagina! Ook op zoek naar een toplocatie voor een bedrijfsfeest, kerstborrel of ander evenement? Bel ons op 026-3515181  of vul het offerteformulier in.