PERSONEELSFEEST ROTTERDAM – BRUISEND BEDRIJFSFEEST OP PARTYSCHIP GRACE KELLY

Special guests on board, Delarange jubilee cruise starts…

Dreams came true this evening! De gasten van Delarange Cosmetics stapten aan boord van Partyschip Grace Kelly in Rotterdam voor een overweldigend personeelsfeest. Personeel en partner werden tijdens het bedrijfsfeest, waar het jubileum werd gevierd, volledig in de watten gelegd.

De ontvangst van het personeelsfeest begon uiteraard met een nautische touch. De Masters of Beauty, compleet uitgerust in kapiteinsoutfit, gingen met de gasten op de foto en de één na de andere selfie werd gemaakt. Net voordat de trossen van het partyschip werden losgegooid kwam er wel een heel bijzondere gast aan boord.

Memory Monroe has arrived!  

De glazen deuren openden en daar stond de charmante dame met haar leren koffers. De gasten van het bedrijfsfeest konden even een blik werpen en kort kennis met haar maken, waarna ze uiteindelijk op mysterieuze wijze verdween in de Grimaldi suite.

Keep smiling, because life is a beautiful thing and there’s so much to smile about.
― Marilyn Monroe

Überstylisten Francois & Lacy van de Masters of Beauty ontpopten zich als de Victor & Rolf van deze avond. Met föhns, straiters, haaraccessoires en een pallet vol kleurrijke make-up werden gewillige gasten van het personeelsfeest in Rotterdam gemetamorfoseerd.

Robin Matrix, jong, dynamisch en prijswinnend multi-talent, wist met zijn indrukwekkende goocheltrucs en magie de gasten te verbazen.

Culinaire hoogtepunten en feest!

De gasten werden tijdens het personeelsfeest ook culinair in de watten gelegd en waanden zich even in de sferen van de Zuid-Franse kust. Het Mediterraanse Foodconcept werd geopend en overheerlijke gerechten passeerden de revue. Op tafels werden tafelitems geplaatst, de bediening ging rond met walking dinner gerechten en het buffet werd als extra foodpunt geopend.

Na het diner werd de muziek opgevoerd en was het feest! Compleet gestyled werd de dansvloer gevuld en gingen de gasten swingend de haven van Rotterdam door.

De gehele avond werd vastgelegd door fotograaf Robert Aarts, zodat de gasten een mooie herinnering aan de avond hebben.  

Namens de directie van Delarange Cosmetics: “Het was een avond zoals beloofd, alles was compleet en we hebben geweldig genoten”

Wilt u ook een onvergetelijk feest organiseren voor uw personeel en/of relaties? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw personeels- of bedrijfsfeest.