C-Port 10 jaar, feest op Grace Kelly!

(Haven)logistieke personele dienstverlener C-Port bestaat dit jaar 10 jaar. Om dat te vieren gingen op 26 mei de trossen van Grace Kelly los, nadat zo’n 175 medewerkers op het schip waren verwelkomd. De cruise, die ongeveer vijf uur duurde, verliep geheel in stijl door de Rotterdamse havens. Als havenbedrijf was dat natúúrlijk de meest logische keuze!

Nadat de medewerkers met bussen naar de opstapplaats aan de Piet Smitkade in Rotterdam waren gebracht, was het rond 18:00 uur tijd om het glamoureuze stijlicoon Grace Kelly te betreden. Eenmaal aan boord keken de gasten hun ogen uit op het gracieuze schip, genietend van een zomerse cocktail. De sfeer zat er hierdoor gelijk in!

Toen alle gasten aan boord waren was het tijd om daadwerkelijk te gaan varen, terwijl general manager Roel iedereen een warm welkom gaf en het diner geopend verklaarde. De gasten konden genieten van verschillende culinaire verrassingen die zij vonden op het buffet en tijdens het walking dinner.

Het eten was al een feest, terwijl het échte feest nog moest beginnen. Dj Maurice en goochelaar Leo Smetsers hadden de sfeer er al goed ingebracht, toen het tijd was voor het gastoptreden van Edsilia Rombley. Edsilia kwam, zag en zette Grace Kelly volkomen op zijn kop.  Het vuurwerk zorgde ervoor dat de avond een spetterend einde kreeg, waardoor het evenement bij velen een herinnering voor het leven zal blijven.

Na een avond vol feestvreugde keerden de medewerkers terug naar de Piet Smitkade. De cruise door de haven van Rotterdam was er één door een omgeving waar zij zich thuis voelen. C-Port is namelijk thuis in de haven. Het bedrijf, dat kantoor houdt in Rotterdam en Vlissingen, biedt opdrachtgevers optimale arbeidsflexibiliteit, terwijl vakmanschap behouden blijft. Dat doen zij op hun eigen – voor de markt- onderscheidende wijze en wel door vakmanschap, flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel te hebben.