Wereldhavendagen partyschip Rotterdam

DE DROOMHAVEN – ARRANGEMENTEN WERELDHAVENDAGEN

Maak kennis met de vele dromen in de Rotterdamse haven tijdens de Wereldhavendagen 2015. Tijdens dit jaarlijks terugkerend, op een na grootste nautische, evenement wordt de Rotterdamse havenindustrie opengesteld voor publiek. Spectaculaire demonstraties, reusachtige schepen en op 5 september een showprogramma waarin prachtige schepen, muziek, licht en laser, diverse artiesten en vuurwerk de show stelen.

Ook dit jaar zal de gehele vloot van Constant In Beweging deelnemen aan dit oer Rotterdams evenement. Voor de zakelijke markt hebben we diverse arrangementen samengesteld voor kleine en grotere gezelschappen, samen met andere groepen of juist in intieme setting. De Crew van de Jules Verne, de Grace Kelly en partyschip Thalassa heten uw gasten van harte welkom tijdens de Wereld Havendagen.

Maak kennis met de vele dromen in de Rotterdamse haven. Oude dromen die inmiddels zijn waargemaakt en nieuwe dromen vol beloften voor de toekomst. Ontdek er je eigen droom en wie weet waar dat toe zal leiden! Wat je ook droomt, in Rotterdam kun je er werkelijkheid van maken. Make it happen!

Tijdens de Wereldhavendagen wordt de Rotterdamse havenindustrie opengesteld voor publiek. Spectaculaire demonstraties, reusachtige schepen en sensatie op het water zijn vaste ingrediënten. De prachtige skyline met haar moderne gebouwen, de historie van de Holland Amerikalijn en de imposante bruggen over de waterweg dienen als decor voor dit unieke evenement.