Wereldhavendagen 2017: thema bekend!

40 jarig jubileum!

Wat ooit als ééndaags evenement is begonnen is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse maritieme festival, 3 dagen lang! In Rotterdam is dit evenement niet meer weg te denken uit de zomermaanden van het jaar.

Tijdens de dag van de haven is het nieuwe thema van al weer de 40e jubileum editie bekend gemaakt en staat dit jaar het festival in het thema van “Werelds”! De wereldhavendagen  zullen plaatsvinden op 1,2 en 3 september.

Activiteiten op de kade, excursies naar de havens van Rotterdam en spectaculaire shows op het water komen ook dit jaar weer terug.

Overal mobiel

Tijdens dit evenement is de mobiele telefoon niet meer weg te denken uiteraard. KPN heeft zich als connectivity partner aan het evenement verbonden en zullen de bezoekers er veel gemak en plezier in ondervinden. Gratis WiFi,  reload en relax plekken zijn op diverse punten van het evenement terug te vinden.

Beleef Wereldhavendagen vanaf het water

De wereldhavendagen vanaf het water beleven? Dat kan! De partyschepen van Constant in Beweging  opent graag samen met jou de deuren om dit evenement van dichtbij mee te maken. Een evenement op maat of geheel in thema “werelds’? Het sales team van Constant in Beweging denkt graag met je mee!