evenementenlocatie-utrecht

EVENEMENTENLOCATIE UTRECHT: BUSCH-JAEGER PRODUCTPRESENTATIE OP PARTYSCHIP JULES VERNE

Lichtschakelaars opnieuw beleven! Spectaculaire lancering van nieuw schakelprogramma Busch- Jaeger.

Busch-Jaeger, marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek, presenteert op spectaculaire wijze een toevoeging aan haar assortiment: lichtschakelaars opnieuw beleven!  Moderne lichtschakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten die leefruimtes een persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetiek. Voor de presentatie van het nieuwe product is gekozen voor Partyschip Jules Verne als unieke evenementenlocatie.

Meer dan 350 genodigden uit de installatiebranche kregen aan boord van party cruiser De Jules Verne een indrukwekkende introductie te zien. In de tot theater omgebouwde Universe Lounge werden twee shows (met onder andere Feeding the Fish) gepresenteerd, waarna de genodigden genoten van een rondvaart tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede.

Het “geheime” karakter van het evenement, de centrale ligging van de locatie en een perfect getimed uitnodigingstraject (opgezet door Constant in Beweging) zorgde voor een dubbele opkomst. De crew van de Jules Verne speelde hier soepel op in, waardoor de gasten terug kunnen kijken op een geslaagd evenement aan boord van varende evenementenlocatie De Jules Verne.

Bent u ook op zoek naar een mooie locatie voor uw evenement, met de unieke mogelijkheid om deze naar de klant toe te varen? Neem dan gerust contact met ons op.