Constant in Beweging geeft extra zekerheden in 2020

Als organisatie weten we dat het voor veel bedrijven een lastige tijd is. De maatregelen die in ons land tegen het coronavirus genomen worden hebben een enorme impact op allerlei prachtige evenementen. Gelukkig is 2020 nog lang niet voorbij en liggen er genoeg mogelijkheden aan de horizon om alsnog een evenement of congres te organiseren. Bij Constant in Beweging begrijpen wij dat dit onzekere tijden zijn. Daarom zorgen wij voor meer zekerheid en flexibiliteit door onze leveringsvoorwaarden aan te passen én te zorgen voor kortingen.

Geen angst om te boeken
In deze tijd geven we onze opdrachtgevers graag extra zekerheid. Daarom zorgen we voor afwijkende annuleringsvoorwaarden, waarin is opgenomen dat evenementen die door de COVID-19 uitbraak niet door kunnen gaan, zonder kosten kunnen worden geannuleerd. Zo worden hoge annuleringskosten voorkomen en kun je zonder risico toch alvast je volgende evenement gaan plannen. Gaat het evenement toch niet door? Dan prikken we in overleg uiteraard graag een nieuwe datum!

Scherpe kortingen voor augustus t/m oktober
Naast het wegnemen van je angst om te boeken, bieden we ook scherpe kortingen aan voor evenementen die plaats gaan vinden in augustus t/m oktober. Elk evenement, over de top of kleinschalig, krijgt van ons de aandacht die het verdient. Niet alleen op de dag zelf, maar vanaf het moment dat we elkaar spreken, tot aan het verlaten van het schip en daar ver voorbij.

Neem contact met ons op
Wij kijken er naar uit om met je samen te werken! Wil je alles weten over onze leveringsvoorwaarden, prijzen of werkwijze? Neem dan contact op met Sanne Krijnen via s.krijnen@constantinbeweging.nl of +31 (0)26 351 51 81 / +31 (0)6 43 25 83 88. Samen maken we er alsnog een evenementvol 2020 van!