Lentekriebels – bedrijfsfeest (lentefeest), zomercruise of event in de lente

Ondanks dat het weer van gisteren en vandaag iets anders doet vermoeden is gisteren officieel de lente begonnen! Oplopende temperaturen zorgen voor lentekriebels bij het team van Constant in Beweging.

Zodra de zon begint te schijnen, realiseren wij met elkaar dat het heerlijk is om aan boord van een schip te werken. De schepen worden weer in de lak gezet, het meubilair komt weer naar het Topdeck en de gasten krijgen weer extra zin om te varen!

De events worden gestart vanaf het ruime Topdeck op de schepen en de organisatie van de Summercruises gaat weer in volle vaart vooruit.

Gasten in het zonnetje zetten?

Begint het te kriebelen en op zoek naar de juiste locatie voor een lente- of zomerfeest voor bijvoorbeeld personeel of relaties? Wij denken graag met u mee in de organisatie van een evenement aan boord van partyschip Jules Verne en partyschip Grace Kelly. Een warm ontvangst, een passend concept, overheerlijke culinaire traktaties en een entertainmentprogramma dat de gasten meeneemt in de wereld van verbazing, exclusiviteit en vermaak! Vraag gerust een offerte aan of bel +31 (0)26 351 51 81.