Evenementen blijven altijd bestaan, ook in crisistijd

Nieuwe situatie, nieuwe creatieve oplossingen
Een evenement is een middel om te vertellen. Men komt immers samen voor een boodschap, of dit nu een beurs, een congres, een huwelijk of een personeelsfeest is. Nu niemand persoonlijk bij elkaar kan komen wordt het principe ‘omdenken’ toegepast. Hierdoor ontstaan ook in de evenementenbranche creatieve oplossingen om toch te kunnen blijven communiceren.

Saamhorigheid
Neem nu het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Samen met Senior Service, de grootste en oudste particuliere mantelzorg organisatie van het land startten zij een initiatief om saamhorigheid te blijven bevorderen. Het resultaat is een video waarin musici gezamenlijk vanuit eigen huis Beethoven 9 spelen. Een prachtig voorbeeld van een samenkomst op afstand.

Partner in het zonnetje
Onze leverancier Generations, een techniek bedrijf waar we al jaren mee werken, kwam met een eigen oplossing: een industriële pop-up studio in het Westland. Opdrachtgevers die een evenement willen streamen kunnen gebruik maken van deze professionele studio met alle technische benodigdheden. Een mooie manier voor organisaties om kosten te drukken en toch met hun doelgroep te communiceren via een livestream, een videoconferentie of instructie video’s.  Wij zijn trots!

Digitaal in beweging
Ook wij als organisatie houden ons bezig met ‘omdenken’. Daarom komen wij binnenkort met onze eigen manier van delen, waarbij onze toekomstige opdrachtgevers toch kennis kunnen maken met onze locaties. Houdt onze blog en sociale media kanalen in de gaten voor meer informatie.