Exclusief verjaardagsfeest (themafeest) op partyschip Jules Verne

Birthday cruise in Retro stijl in samenwerking met exclusieve cateraar…

Koningsdag 2016 met een winterse tintje en Partyschip Jules Verne dat uit Arnhem vertrekt om te varen naar Königswinter Duitsland toeval?

Verjaardagsfeest op partyschip

Het schip ontving afgelopen weekend de gasten aan de Rheinallee in Königswinter. Niet alleen de gasten, maar ook de crew van de Jules Verne werd volledig in de watten gelegd door de opdrachtgever (die zijn zestigste verjaardag vierde). Vrolijke en zomerse kleuren waren het decor van de cruise die volledig in het teken stond van RETRO look! De culinaire traktaties van het evenement werden uitgeserveerd aan modern ingedekte tafels die aangekleed waren met prachtige bollen gemaakt van anjers.

Culinaire invulling themafeest in stijl

De culinaire invulling werd verzorgd door een exclusieve cateraar die mooie gerechten op tafel wist te toveren met een knipoog naar het verleden. De crew van partyschip Jules Verne droeg opvallende bedrijfskleding geheel in stijl en naar wens van de opdrachtgever. De strik bij de mannen en de bloem bij de vrouwen zorgden voor de extra charme. Na afloop van het verjaardagsfeest verlieten de gasten partyschip Jules Verne (zij mochten overnachten in het Maritim Hotel).

Onvergetelijk evenement organiseren op schip

Partyschiffe heeft in samenwerking met het event team van de Jules Verne een uniek evenement verzorgd, geheel op maat. Hebt u binnenkort ook iets te vieren en wilt u een onvergetelijk feest geven. Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. Het event team denkt graag met u mee.