Waterstanden – onze locaties komen naar u toe

Als je zegt ‘schip’ dan zeg je ‘water’. En daar kan een groot verschil in zitten. Het partyschip Grace Kelly heeft Rotterdam als thuishaven. Daar waar eb en vloed met de waterstand speelt en nu de wind sterk vanaf zee blaast is er kans op een verhoogde waterstand. Geen reden tot paniek maar wel interessant.

In Arnhem, de vaste ligplaats van het evenementenschip Jules Verne is er geen tij. Hier heeft het weer grip op de waterstand van de Rijn. Door een droge decembermaand in Duitsland en nog weinig smeltwater wat naar beneden stroomt is het laag water in Arnhem. Het uitzicht van ons kantoorschip aan de kadekant is op het moment een combinatie van stalen damwand en van de kademuur. Ook hier hebben we gelukkig met de beperkte diepgang van de schepen van Constant in Beweging geen problemen met het lage water.

Dus als u plannen heeft voor een varende beurs, bedrijfsfeest of een ander evenement aan boord van een van onze schepen kunnen wij gewoon naar u toe komen! Voor informatie kunt u ons bereiken op 026 – 3 51 51 81 of u kunt online ons offerteformulier invullen. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

De foto van ons kantoorschip in Arnhem is weer het andere uiterste, gelukkig is dit niet nu maar een foto uit het archief.