Jules Verne Wereldhavendagen Rotterdam

Wereldhavendagen écht beleven met Constant in Beweging

De Wereldhavendagen in Rotterdam: hét jaarlijkse evenement voor een kijkje achter de schermen van Europa’s grootste en meest indrukwekkende haven. Op 7, 8 & 9 september geniet u andermaal van activiteiten op de kade, excursies naar de havens en spectaculaire shows op het water. De vuurwerkshow die traditiegetrouw op zaterdagavond plaatsvindt is uitgegroeid tot een onderdeel waarvoor mensen uit het hele land naar Rotterdam afreizen.

Maak het van dichtbij mee!

De wereldhavendagen samen met uw werknemers, gasten of relaties vanaf het water beleven? Dat kan! Constant in Beweging opent graag samen met u de deuren van haar varende evenementenlocaties om dit evenement van dichtbij mee te maken. Aan boord van Yacht Experience Grace Kelly zijn u en gasten (max 250) verzekerd van een nog exclusievere en luxe beleving van de Wereldhavendagen. Grootser aanpakken? Op partycruiser Jules Verne kunt u met maximaal 600 personen het evenement van dichtbij meemaken.

Maatwerk

Wij begrijpen als geen ander dat uw evenement speciaal is. Daarom werken wij niet met standaardconcepten die we met één druk op de knop uitrollen, maar luisteren we aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u en uw gasten op een unieke manier de wereldhavendagen beleven en een persoonlijke, gedenkwaardige herinnering ontstaat. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!