Grace Kelly in Rotterdam

3 redenen om je zakelijke evenement op een schip te organiseren

Wij zien steeds meer beslissers de keuze voor een schip maken voor hun zakelijke evenementen. Waar in het verleden vaak snel aan nadelen en beperkingen gedacht werd wanneer het om evenementen op schepen ging, zien we tegenwoordig steeds meer opdrachtgevers die iets unieks willen. Zij willen een onvergetelijk evenement neerzetten en weten dat op het water eigenlijk hetzelfde (en misschien wel meer) mogelijk is als op het land. Een schip is bij uitstek geschikt voor het neerzetten van die unieke ervaring. In deze blog lees je 3 redenen waarom je een zakelijk evenement zéker op een schip wil organiseren!

1. Meer mogelijkheden dan je denkt

Een zakelijk diner op het yacht Grace Kelly of een jubileumfeest met band en dj op de Jules Verne. De meeste mensen kunnen zich deze evenementen nog wel voorstellen. Maar er is meer mogelijk. Véél meer. Al jarenlang organiseren wij ieder jaar de twee maanden durende beurs van de Technische Unie. De ‘TU boot’ wordt ieder jaar overspoeld door complimentjes vanwege haar eigenzinnige karakter, sfeer, intimiteit en lekkere eten. Écht met mensen in contact komen tijdens een beurs, expo, roadshow, presentatie of congres doe je op een schip! Bekijk de foto’s en oordeel zelf of een beurs op een schip mogelijk is.

Technische Unie boot 1 Technische Unie boot 2

2. Het evenement dat naar haar gasten toe komt in plaats van andersom

Geen zin om je gasten vanuit de andere kant van het land naar je toe te laten komen? Met meer dan 150 goed bereikbare aanlegplaatsen in heel Nederland is er altijd wel een plek in de buurt te vinden waar de schepen  juist naar je gasten toe kunnen komen! Van Groningen tot Middelburg en van Den Helder tot Maastricht, onze nautische crew komt het evenement naar je toe brengen!

3. Veranderlijk decorum

Wat is er nu leuker dan varen? Doordat je Constant in Beweging bent verandert de omgeving met je mee. Of je nu kiest voor een landelijke vaart of een route door de spectaculaire havens van Rotterdam, er is iedere minuut weer iets anders te zien. Moe van het dansen, socializen en netwerken op de (dans)vloer? Hoe heerlijk is het dan om even uit te waaien op het topdek en Nederland vanuit een heel ander perspectief te bekijken?

Topdek Grace Kelly Topdek Jules Verne