Vuurwerk Vlammen Ron Koster

Ron de Koster van Vlammen.com: elke show is maatwerk

Vandaag spreken we met Ron de Koster van Vlammen.com. Wij kennen Ron en zijn bedrijf als dé autoriteit op het gebied van vuurwerk en special effects. Zij zijn dan ook al meer dan 25 jaar preferred supplier van Constant in Beweging. Een geweldige samenwerking omdat zij werken met dezelfde hands on mentaliteit die wij ook gewend zijn. Ron en zijn bedrijf zoeken altijd naar oplossingen om de wensen van klanten te realiseren en zeggen dan ook nooit nee.  

Fireworks Festival Monaco

Met evenementen als Toppers in Concert en Amstel Live op hun naam én als winnaar van het Fireworks Festival in Monaco weten we zeker dat de wensen van onze opdrachtgevers bij Vlammen in goede handen zijn. Ron is bijna 35 jaar geleden per ongeluk ‘het vuurwerk ingerold’. Zijn schoonfamilie importeerde in 1983 vuurwerk en de passie ontstond direct toen hij er ging werken. Hij is vervolgens zelf evenementen met vuurwerk gaan opzetten. Die bleken behoorlijk succesvol en Vlammen is sinds 1998 dan ook een apart bedrijf. Eerst opererend onder de naam ‘De Koster Pyrotechnische Evenementen’ maar tegenwoordig te vinden via Vlammen.com.

Als geen ander past het bedrijf Vlammen bij Constant in Beweging. Elke show of opdracht is maatwerk, waarbij het bedrijf zo goed mogelijk de wensen van de klant realiseert en altijd graag meedenkt. Buiten de expertise van Vlammen is ook dát hetgeen waarom wij zo graag met ze samenwerken. Niet op de voorgrond willen treden maar samen op zoek naar de beste oplossing voor de opdrachtgever. Ron is pas blij als de opdrachtgever tevreden is: het is precies de mindset van waaruit Constant in Beweging ook werkt.

Vuurwerk Vlammen Ron Koster

Veel meer dan alleen vuurwerk

Als wij zeggen dat Vlammen onze leverancier is voor vuurwerk en effecten, doen we ze eigenlijk flink tekort. Het bedrijf is een totaalaanbieder van special effect-apparatuur waarmee volledige shows voor bijvoorbeeld evenementen, televisie en pretparken neergezet kunnen worden. Vuurwerk maar bijvoorbeeld ook confetti, co2, vlammen en rookeffecten. Vlammen is daarbij niet alleen toonaangevend, maar ook trendsettend en vooruitstrevend: het bedrijf werkt altijd met de modernste apparatuur. Ron en zijn bedrijf laten het daar echter niet bij, want het ontwikkelen van nieuwe apparatuur en mogelijkheden behoort ook tot het werk van Vlammen.

Ron’s verklaring voor het feit dat zijn bedrijf meerdere recessies heeft doorstaan vloeit ook direct voort uit dat klantgerichte. In de 35 jaar dat het bedrijf nu bestaat, heeft ze inmiddels een flinke trouwe klantenkring opgebouwd. Zijn missie om oud te worden en het bedrijf nog lang te leiden zien wij dan ook als één waarin hij zeker zal slagen. Wij kijken in ieder geval uit naar een samenwerking van nog minstens 25 jaar!