Partyschip Rotterdam
Partyschip Rotterdam

Bent u op zoek naar een partyschip in Rotterdam of omgeving? De partyschepen van Constant in Beweging zijn luxe en geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, feesten (bedrijven en particulier), congressen, beurzen en alle andere bijzondere gelegenheden.

Op een partyschip van Constant in Beweging Rotterdam zal het u en natuurlijk uw gasten aan niets ontbreken. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles omtrent uw evenement wordt geregeld, zodat u zich kunt richten op uw gasten. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest, productpresentatie, dansfeest of beurs, met een partyschip van Constant in Beweging Rotterdam wordt het een topevenement. Bent u op zoek een mooie evenementen- of feestlocatie in Rotterdam? Neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een event op een partyschip.

Partyschip Rotterdam – de schepen

Partyschip de Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen (van bruisend feest tot zakelijke bijeenkomst) tot 250 personen. Het partyschip Jules Verne is pure beleving op het water! Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten.

Partyschip Rotterdam- Evenementenlocatie

De partyschepen De Yacht Experience Grace Kelly en de Magical Cruiser Jules Verne hebben toegang tot alle havens. De crew aan boord van het paryschip kan u tijdens een “Harbour Adventure” alles vertellen over wat er 24/7 in en rond de havens plaatsvindt. Plan uw event in Rotterdam aan boord van een schip en de mogelijkheden voor u evenement zijn vrijwel onbeperkt. Met de Erasmusbrug en de Euromast op de achtergrond, blijft u in een telkens veranderend decor, volop in beweging.

Partychip – Havenstad Rotterdam

Rotterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze bruisende stad met haar attractieve havens beschikt over verschillende aanmeerplaatsen voor de partyschepen van Constant In Beweging. Naast een eigen passengers terminal aan de Piet Smit Kade kan men ook aan- en afmeren bij diverse hotels. Het vijfsterren hotel Mainport en het direct ernaast gelegen hotel Intell zijn gesitueerd aan de Leuvenhaven en het hipste hotel NHOW ligt met haar uitgang aan de Wilhelminakade. Hierdoor behoort een combinatie van uw event op een partyschip en een overnachting in Rotterdam zéker tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen