UNIEKE EVENT/CONGRES LOCATIE AAN HET WATER

Spectaculaire metamorfose van het Biesbosch MuseumEiland. Na een verbouwing van 9 maanden opende Prof Pieter Van Vollenhoven op 26 juni het Biesbosch MuseumEiland voor publiek. Het bestaande museumgebouw heeft een spectaculaire transformatie ondergaan. De vaste presentatie is volledig vernieuwd en vertelt het verhaal van de geschiedenis en bewoners van De Biesbosch. Het pand is uitgebreid met een wisseltentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst en een vleugel met grote glazen pui waarin de horeca is gevestigd.

Evenement

Dit Museum, direct gelegen aan de A27 tussen Gorinchem en Dordrecht, biedt verrassende mogelijkheden voor uw zakelijk evenement. Prachtig gelegen te midden van de Biesbosch heeft deze evenementenlocatie alles in zich voor een verrassend programma.

Constant In Beweging ziet vele mogelijkheden om u een gevarieerd programma te bieden. De aanlegsteiger, direct naast het museum, biedt een ideale mogelijkheid om uw evenement te combineren met een vaart aan boord van partyschip de Jules Verne of de Yacht Experience Grace Kelly.