Jane

Jane regelt het!

Soms zijn er van die momenten, dat slechte timing echt een understatement is. In 2016 hadden we bij Constant in Beweging zo’n moment. De sollicitatiebrief van Jane (op de foto samen met collega’s Peter en Sjoerd) viel op de mat, maar open vacatures waren er eigenlijk niet. Toch wisten we het na een kennismakingsgesprek zeker, deze meid willen we aan boord!

Gelukkig hielden we contact met de Duitse, waardoor ze een aantal maanden later alsnog toetrad tot de Constant in Beweging-familie. Met haar ervaring als verkoop/sales manager én haar talenknobbel heeft ze snel haar stempel binnen de organisatie weten te drukken. Waar zij voornamelijk mee bezig is? Dingen regelen!

Makkelijk maken voor de klant

Ze haalt de meeste voldoening uit het ontlasten van opdrachtgevers. “Ik geniet ervan om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Om ze dingen uit handen te nemen. Laat hun zorg maar mijn zorg zijn, dat is mijn werk. Ik vind het daarnaast leuk om er net dat beetje extra werk in te stoppen. Geen standaardfeestje maar met een opdrachtgever meedenken over bijvoorbeeld het entertainment en de decoratie.”

Niet voor niets is een evenement waarbij alles uit de kast werd gehaald qua concept, entertainment, food en decoratie haar absolute hoogtepunt. “Als alle puzzelstukjes dan op een evenement samenkomen, dan sta ik echt te genieten. En dat is zeker zo wanneer collega’s en opdrachtgevers hun waardering uitspreken. Als ik een mailtje krijg van een tevreden opdrachtgever, dan is mijn week sowieso weer goed!”

jane regelt het
De altijd vrolijke Jane in het winnende escape room-team tijdens het teamuitje eerder dit jaar. Op de foto verder v.l.n.r. Peter, Constant, Linda, Jillian en Lukas

3,5 jaar in Nederland

Wie haar spreekt zal het niet geloven, maar Jane kwam pas 3,5 jaar geleden voor het eerst voor haar studie naar Nederland. Dat zou eerst Vlissingen worden, maar uiteindelijk viel de keuze toch op Arnhem. Tegenwoordig woont ze weer in Duitsland, samen met haar vriend, stiefzoon en 2 honden. Jane is een echte hondengek: “het is altijd weer heerlijk thuiskomen als die 2 me op staan te wachten!”

Toekomst

In de nabije toekomst zal de functie van Jane iets veranderen, waardoor ze nog meer contact krijgt met opdrachtgevers en nog meer mee mag denken over de event-concepten. Hier kijkt ze erg naar uit: “Ik werk heel erg graag met mensen samen. Ik communiceer graag met mensen en ben volgens mij echt een teamplayer. Ik hoor in ieder geval dat mensen mij heel leuk en vriendelijk vinden, daar ben ik blij om.”

Wij kijken er naar uit om nog jarenlang events te organiseren met Jane aan onze zijde!