Samenwerkingen waar we trots op zijn: Jeroen Goossens Dutch Pastry

Barack Obama, Nelson Mandela, Bill Clinton, George Bush senior én junior. Maar ook Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en sterrenrestaurants als de Librije en restaurant Oud Sluis. Wie afgaat op de standing van de opdrachtgevers die Jeroen Goossens de afgelopen decennia heeft bediend, stuit op een lijst indrukwekkende namen. Constant in Beweging is er trots op dat ze met regelmaat samen mag werken met de beste patissier van Nederland, en één van de beste patissiers van de wereld.

Wensen van de opdrachtgever

Jeroen is hof-patissier van het Koningshuis. Dat is niet voor niets. Niet alleen zijn de producten van Jeroen van de hoogste kwaliteit, zijn manier van werken is dat ook. “Ik probeer de wensen van de klant zo optimaal mogelijk te vertalen in een vorm en smaak: het is maatwerk. Samen kom je zo tot ideeën over wat past bij de opdrachtgever, de gelegenheid en hoe dat eruit gaat zien. Wat is de perfecte patisserie voor dat moment? De eisen die je bijvoorbeeld stelt aan een taart voor je huwelijk zijn nu eenmaal anders dan die voor je verjaardag.”

Bovenstaande quote van Jeroen -te vinden op zijn eigen website-  geeft precies aan waarom wij zo graag met hem werken. Al onze evenementen zijn maatwerk, waarin we alle details afstemmen op de wensen van de opdrachtgever. Met Jeroen – winnaar van vele (inter)nationale prijzen zijn wij verzekerd van het beste van het beste als het om patisserie gaat.

Trots

Jeroen is het meest trots op zijn 2e plaats op de Coupe du Monde de la Patisserie en op zijn eigen bedrijf. “Ik word continue geprikkeld om topproducten te bedenken en te maken. Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het creëren van mooie taarten en lekkere producten. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in dit heerlijke vak.” Dromen doet Jeroen ondanks al zijn successen nog steeds: “Ik wil ooit nog eens een internationale meester-patissier titel en een internationale vak-wedstrijd in Nederland  organiseren”.

Wij kijken uit naar nog vele evenementen waaronder Jeroen met zijn prachtige en heerlijke producten zijn persoonlijke handtekening zet!